26 iunie 2013

Despre Bocancii de Protectie si Lucru

Bocancii de protectie sunt conceputi special
pentru a va proteja in mediile de lucru periculoase.

Orice muncitor care risca accidentari ale picioarelor cauzate de caderi de obiecte sau materiale, trebuie sa primeasca incaltaminte de securitate si protectie adecvata: bocanci, pantofi sau sandale.

Modelele clasice de bocanci (bocancii de strada) se pot purta fara probleme zi de zi in oras sau la drumetii, insa exista si bocanci ceva mai speciali (bocanci de protectie sau lucru) care sunt conceputi pentru a oferi protectie piciorului de posibile accidente. Desi, si bocanci de protectie sunt comozi in ultimul timp datorita tehnologiilor avansate de productie, acestia nu sunt pentru uzul zilnic sau plimbari, deoarece majoritatea au in constructie metal sau compozit ceea ce ii face mai grei in utilizare. Acesti bocanci de protectie sunt conceputi special pentru a va oferi protectie in mediile periculoase, acasa sau la munca, unde puteti sa va raniti.

Bocancii de protectie au o talpa speciala rigida care nu aluneca, nu se deformeaza sau nu se topeste in contact cu mediile acide, toxice sau foarte fierbinti. Deasemenea sunt prevazuti cu bombeu metalic sau din material compozit (compozitul este mult mai usor decat metalul oferind in acelasi timp acelasi grad de protectie impotriva strivirii piciorului daca se intampla sa cada ceva greu in urma lucrarilor interprinse).

Nu va recomandam sa purtati bocanci de strada in medii de lucru cu risc, deoarece acestia nu va protejeaza suficient si au un nivel superficial de protectie, iar in conditii de munca nu sunt suficienti. O pereche de bocanci de protectie va poate salva din multe situatii ce se pot solda cu accidentari grave ! In momentul achizitionarii, ganditi-va foarte bine daca aveti nevoie de ei pentru uzul de zi cu zi sau pentru munca si in cazul in care aveti nevoie apelati la noi pentru consultare sau vizualizati intreaga gama a bocancilor de protectie si lucru: Bocanci de protectie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent pentru a nu primi spam !